طرز تهیه رولت خامه ای

مواد لازم برای رولت با خامه یا مارمالاد میوه : شکر (۷۵ گرم یا ۳ قاشق سوپخوری) کره (۵۰ گرم ) زرده تخم مرغ (۴ عدد) سفیده تخم مرغ (۳ عدد) پودر قند (۱ قاشق سوپخوری) وانیل(نصف قاشق چایخوری) طرز تهیه رولت خامه ای : برای تهیه خمیر رولت به یک سینی فلزی فر به طول ۴۰ تا ۴۴ سانتی متر و به عرض ۲۵ تا ۲۸ سانتی متر نیاز داریم. این اندازه ها برای آن است که نان رولت زیاد نازک یا کلفت نشود. در کف سینی یک ورقه [...]

Read more...

تارت سیب ( به روش آمریکایی )

مواد لازم برای تهیه تارت سیب : لطفاً برای تهیه تارت سیب از همین مواد استفاده نمایید. خمیر فونسه یا بریزه (۵۰۰ گرم ) سیب درختی شیرینی (۸ تا ۱۰عدد در حدود یک کیلو گرم ) شکر (نصف لیوان یا ۱۰۰ گرم ) دارچین (۱ قاشق سوپخوری ) گره (۵۰ گرم ) طرز تهیه تارت سیب : ابتدا خمیر فونسه را آماده می کنیم :  گرم آرد سفید گندم را در ظرف گودی می ریزیم و میان آن را گود می کنیم. یک سوم معمولی شیر را با  عدد زرده تخم [...]

Read more...

طرز تهیه شیرینی هلندی

یک نوع شیرینی هلندی (یا بلژیکی ) شیرینی هلندی یک نوع بیسکوئیت بسیار نرم لطیف،سبک و ترد است. مواد لازم برای تهیه شیرینی هلندی : آرد سفید( ۲۵۰ گرم یا ۲ پیمانه ) کره(۱۸۰ گرم یا ۱۲۵ گرم روغن جامد ) پودر قند (۱۲۰ گرم) دارچین کوبیده نرم (۲ قاشق مربا خوری ) شیر (نصف استکان ) نمک ( یک چهارم قاشق چایخوری ) مواد لازم برای تزئین: سفیده تخم مرغ (۲ عدد ) بادام ورقه شده یا خلال بادام (۵۰ گرم ) شکر (۵۰ گرم ) طرز تهیه شیرینی هلندی اگر میخواهید [...]

Read more...

خواص و ارزش غذایی پرتقال

پرتقال میوه ای از خانواده مرکبات است که زادگاه اصلی آن سرزمین های چین و هند است. نام پرتقال : در قرن ۱۱ میلادی ایتالیایی ها پرتقال ایرانی که تلخ مزه بود. به اروپا بردند.و این میوه را در آن جا کشت کردند. چهار قرن بعد تاجران پرتغالی نوع شیرین این میوه را از هندوستان وارد اروپا کردند. این امر باعث شد تا همین امروز در بسیار شاهد تشابه اسمی بین نام و کشور پرتغال باشد. واژه اصلی پرتقال در اصل نارنگ بوده که [...]

Read more...

شیرینی گردویی/طرز تهیه شیرینی پفک گردویی

مواد لازم برای شیرینی گردویی : دوستان برای ایده ال شدن شیرینی گردویی از مواد زیر استفاده کنید و برای آن ها جایگزین پیدا نکنید. ۵ عدد زرده تخم مرغ ۲۰۰ گرم پودر قند ۲۰۰ گرم گردو ۱ قاشق چایخوری پودر هل ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل طرز تهیه شیرینی گردویی : زرده تخم‌مرغ را به همراه پودر قند با همزن برقی بزنید تا مایه کاملا سفید و کشدار شود. سپس هل یا وانیل را اضافه کنید. گردو را نگینی ریز خرد کرده و به مواد اضافه و با لیسک [...]

Read more...

طرز تهیه شیرینی مربایی یا آلمانی

مواد لازم برای شیرینی مربایی یا آلمانی : دوستان لطفا برای تهیه شیرینی مربایی این اقلام  را تهیه کنید و مواد دیگری را جایگزین آنها نکنید. پودر قند …………………… ۱۰۰ گرم روغن جامد شماره ۳۰۰ …………….۵۰ گرم شربت بار یا عسل گرم….. ۶۰ گرم شیر ……………………….. ۶۰ گرم وانیل ………………………. مقداری تخم مرغ ………………….. ۱ عدد آرد …………………………. ۶۰۰ گرم مارمالاد یا ژله مغزی …….. به مقدار لازم طرز تهیه شیرینی مربایی یا آلمانی : دوستان لطفا برای تهیه شیرینی مربایی این دستورالعمل را به دقت دنبال کنید. روغن مخصوص شیرینی و پودر [...]

Read more...