طرز تهیه شیرینی هلندی

طرز تهیه شیرینی هلندی

یک نوع شیرینی هلندی (یا بلژیکی )

شیرینی هلندی یک نوع بیسکوئیت بسیار نرم لطیف،سبک و ترد است.

مواد لازم برای تهیه شیرینی هلندی :

  • آرد سفید( ۲۵۰ گرم یا ۲ پیمانه )
  • کره(۱۸۰ گرم یا ۱۲۵ گرم روغن جامد )
  • پودر قند (۱۲۰ گرم)
  • دارچین کوبیده نرم (۲ قاشق مربا خوری )
  • شیر (نصف استکان )
  • نمک ( یک چهارم قاشق چایخوری )

مواد لازم برای تزئین:

  • سفیده تخم مرغ (۲ عدد )
  • بادام ورقه شده یا خلال بادام (۵۰ گرم )
  • شکر (۵۰ گرم )

طرز تهیه شیرینی هلندی

اگر میخواهید شیرینی هلندی شما ایده آل باشد لطفا دستورات زیر را با دقت اجرا کنید.

  1. کره را با چنگال هم می زنیم تا نرم و لطیف شود.
  2. بعد پودر قند ،دارچین،شیر و کمی نمک را با آن مخلوط می کنیم.به حدی که کره صاف و یکنواخت شود.
  3. آرد را می ریزیم و بهم می زنیم تا نخمیر نرم شود.
  4. بعد آن را یکی دو ساعت کنار می گذاریم.
  5. سینی شیرینی پزی را که باید تقریباً به طول ۴۲ و عرض ۳۲ سانتی متر باشد آماده می کنیم.
  6. خمیر را داخل سینی با دست به طور یکنواخت نازک و باز کرده و اطراف آن را کاملاً طاف می کنیم.
  7. سفیده تخم مرغ خوب به می زنیم تا کاملاً کف کند.
  8. شکر را کم کم با سفیده مخلوط میکنیم.
  9. شکر را خوب بههم می زنیم و آن را روی خمیر می مالیم و به شکل مستطیل منظم و یک اندازه می بریم.
  10. روی هریک از شیرینی ها بریده شده در قسمت وسط کمی خلال بادام می ریزیم.
  11. فر را با حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گراد یا ۳۰۰ درجه فارنهایت گرم می کنیم.
  12. سینی را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه روی پنجره وسط فر می گذاریم.
  13. صبر می کنیم تا روی شیرینی هلندی طلایی رنگ شود.
  14. بعد سینی را بیرون می آوریم و خطوط بریده شده را یکبار دیگر می بریم.
  15. سپس شیرینی ها را از سینی خارج کرده ،در ظرف می چینیم.

نکته:باید توجه داشت خلال بادام را در وسط هر قطعه شیرینی ها بریزیم.

تا هنگام بریدن به لبه کارد گیر نکند و نانها منظم بریده شود.

نوع دیگر بیسکوئیت هلندی به صورت قالب زده :

  1. خمیر را مطابق دستور آماده کرده،به ۲ تا ۳ قسمت تقسیم می کنیم.
  2. هر قسمت را روی میر با نورد به ضخامت نیم سانتی متر باز می کنیم.
  3. با قالب گرد یا دهانه استکان خمیر را قالب میزنیم.
  4. سپس روی هر دایره شیرینی را مطابق دستور بالا سفیده تخم مرغ (زده شده) می مالیم.
  5. سپس مقداری خلال بادام یا بادام خرد شده رو آن ها می پاشیم.
  6. شیرینی ها دا در سینی فر می چینیم و مطابق دستور قبلی طبخ می کنیم.

امیدوارم از این آموزش ها بتوانید به نحو احسن استفاده نمایید و از آن ها لذت ببرید.

Share this post

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *