طرز تهیه شیرینی مربایی یا آلمانی

طرز تهیه شیرینی مربایی یا آلمانی

مواد لازم برای شیرینی مربایی یا آلمانی :

دوستان لطفا برای تهیه شیرینی مربایی این اقلام  را تهیه کنید و مواد دیگری را جایگزین آنها نکنید.

پودر قند …………………… ۱۰۰ گرم

روغن جامد شماره ۳۰۰ …………….۵۰ گرم

شربت بار یا عسل گرم….. ۶۰ گرم

شیر ……………………….. ۶۰ گرم

وانیل ………………………. مقداری

تخم مرغ ………………….. ۱ عدد

آرد …………………………. ۶۰۰ گرم

مارمالاد یا ژله مغزی …….. به مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی مربایی یا آلمانی :

دوستان لطفا برای تهیه شیرینی مربایی این دستورالعمل را به دقت دنبال کنید.

  1. روغن مخصوص شیرینی و پودر قند را میزنیم تا نرم و پوک شود.
  2. به ترتیب شربت یا عسل، تخم مرغ، شیر و وانیل را اضافه میکنیم.
  3.  مواد را مخلوط میکنیم. نباید مواد را زیاد هم بزنیم. در حد مخلوط شدن و یکدست شدن کافی است.
  4. بعد از آن آرد رو اضافه میکنیم و با قاشق به آرامی فقط در حد یکدست شدن کامل هم میزنیم.
  5. خمیر کمی حالت چسبنده داره که با قرار گرفتن در یخچال این حالت از بین میرود.
  6. خمیر را در نایلون در یخچال گذاشته تا خنک شود و بتوان آن را قالب زد.
  7. . حدود ۲ ساعت بعد خمیر را مابین دو نایلون به ضخامت ۲ میل باز کرده و قالب بزنید.
  8. برای قالب زدن هم میتونید به مقدار خیلی کم آرد زیر خمیرت بپاشید.
  9. در سینی فر بچینید به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۵۰ سانتی گراد بپزید. (البته با توجه به متفاوت بودن حرارت فر ها این زمان ممکن است.تغییر کند) باید کمی تغییر رنگ دهد.
  10. بعد از خنک شدن مابین شیرینی ها مارمالاد گذاشته و رویش را تزئین کنید.
  11. با نارگیل و کنجد و پسته و شکلات میتوان تزئین کرد .
  12. در ضمن برای چسبیدن مواد به رویه از عسل گرم استفاده کنید.

دوستان عزیز امیدوارم از آموزش و طرز تهیه شیرینی مربایی لذت برده باشید.

و امیدورام بتوانید شیرینی های خیلی خوشمزه برای خودتون درست کنید.

Share this post

Comment (1)

  • آموزش آشپزی Reply

    ممنون از آموزش هایی که قرار می دهید

    ۲۲ شهریور ۱۳۹۶ at ۹:۲۹ ق٫ظ

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *