طرز تهیه رولت خامه ای

طرز تهیه رولت خامه ای

مواد لازم برای رولت با خامه یا مارمالاد میوه :

  • شکر (۷۵ گرم یا ۳ قاشق سوپخوری)
  • کره (۵۰ گرم )
  • زرده تخم مرغ (۴ عدد)
  • سفیده تخم مرغ (۳ عدد)
  • پودر قند (۱ قاشق سوپخوری)
  • وانیل(نصف قاشق چایخوری)

طرز تهیه رولت خامه ای :

  1. برای تهیه خمیر رولت به یک سینی فلزی فر به طول ۴۰ تا ۴۴ سانتی متر و به عرض ۲۵ تا ۲۸ سانتی متر نیاز داریم.
  2. این اندازه ها برای آن است که نان رولت زیاد نازک یا کلفت نشود.
  3. در کف سینی یک ورقه کاغذ نازک روغنی قرار می دهیم.
  4. روی کاغذ را چرب کرده و مقداری آرد رو آن می پاشیم.
  5. کره را کمی گرم کرده،با شکر و وانیل مخلوط می نماییم و بهم می زنیم تا نرم شود.
  6. سفیده ها را جداگانه آنقدر میزنیم تا مثل پنبه سفید و خشک شوند.
  7. پودر قند را کم کم با سفیده ها مخلوط می کنیم.
  8. مخلوط کره و زرده را داخل سفیده ریخته و بهم می زنیم.
  9. آرد را کم کم با این سفیده و زرده مخلوط می کنیم.
  10. بعد مایه را روی کاغذ در سینی می ریزیم و با لبه کارد آن را صاف می کنیم تا قطر آن در همه جا یکسان شود.

مرحله دو طرز تهیه رولت خامه ای :

  1. فر را با حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گراد یا ۳۰۰ درجه فارنهایت گرم می کنیم.
  2. سینی را روی پنجره وسط فر قرار می دهیم تا مدت ۲۰ دقیقه بماند و نان پخته شود.ولی برشته نشوند.
  3. بعد سینی را بیرون می آوریم.نان را با کاغذ از روی سینی برمی داریم و می گذاریم کمی سرد شود.
  4. بعد آن را لوله می کنیم،در ضمن لوله کردن،کاغذ را از نان جدا می کنیم و میگذاریم نان کاملاً سرد شود.
  5. خامه شیرین شده فرم گرفته با انواع مارمالاد را بر روی نان مالیده،رولت تهیه می کنیم.
  6. به این ترتیب که برای مقدار نان تهیه شده ۳۵۰ گرم خامه را با ۱۰۰ گرم پودر قند و کمی وانیل مخلوط می کنیم.
  7. ظرف را داخل ظرف محتوی یخ قرار می دهیم.
  8. با همزن برقی خامه را می زنیم تا سفت شده،فرم بگیرد.
  9. خامه را روی سطح نان می مالیم و نان را لوله می کنیم و با مقذاری خامه روی رولت را تزیئن می نماییم.
  10. و یا روی نان رولت را یک قشر مارمالاد زردآلو یا هر نوع مارمالادی که دوست داریم،می مالیم و نان را مطابق دستور فوق لوله می نماییم و روی آن کمی پودر قند می پاشیم.

Share this post

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *