شیرینی گردویی/طرز تهیه شیرینی پفک گردویی

شیرینی گردویی/طرز تهیه شیرینی پفک گردویی

مواد لازم برای شیرینی گردویی :

دوستان برای ایده ال شدن شیرینی گردویی از مواد زیر استفاده کنید و برای آن ها جایگزین پیدا نکنید.

  • ۵ عدد زرده تخم مرغ
  • ۲۰۰ گرم پودر قند
  • ۲۰۰ گرم گردو
  • ۱ قاشق چایخوری پودر هل
  • ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه شیرینی گردویی :

  1. زرده تخم‌مرغ را به همراه پودر قند با همزن برقی بزنید تا مایه کاملا سفید و کشدار شود.
  2. سپس هل یا وانیل را اضافه کنید.
  3. گردو را نگینی ریز خرد کرده و به مواد اضافه و با لیسک خوب مخلوط کنید.
  4. سینی مخصوص فر را چرب کرده و کاغذ روغنی بیندازید،
  5. سپس از مواد به اندازه یک قاشق چای‌خوری برداشته و با فاصله در سینی قرار دهید.
  6. و در فر از پیش گرم شده با حرارت ۱۵۰درجه سانتی‌گراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید تا زیر آن کمی طلایی شود.
  7. برای پخت این شیرینی، نیازی به تغییر رنگ روی آن نیست.
  8.  در این شیرینی درجه حرارت خیلی مهم است باید حتما از قبل فر روشن و داغ شده باشد، در غیر این صورت پف شیرینی می‌خوابد.
  9. اگر شیرینی را زود از فر بیرون بیاورید روی آن حفره‌های ریزی ایجاد می‌شود.
  10.  به جای گردو از کنجد، پسته یا هر مغز خام دیگری میشه استفاده کرد.
  11. میتونید کمی زعفران دم کرده هم به شیرینی اضافه کنید .

Share this post

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *