تارت سیب ( به روش آمریکایی )

تارت سیب ( به روش آمریکایی )

مواد لازم برای تهیه تارت سیب :

لطفاً برای تهیه تارت سیب از همین مواد استفاده نمایید.

  • خمیر فونسه یا بریزه (۵۰۰ گرم )
  • سیب درختی شیرینی (۸ تا ۱۰عدد در حدود یک کیلو گرم )
  • شکر (نصف لیوان یا ۱۰۰ گرم )
  • دارچین (۱ قاشق سوپخوری )
  • گره (۵۰ گرم )

طرز تهیه تارت سیب :

  1. ابتدا خمیر فونسه را آماده می کنیم :

  2.  گرم آرد سفید گندم را در ظرف گودی می ریزیم و میان آن را گود می کنیم.
  3. یک سوم معمولی شیر را با  عدد زرده تخم مرغ و  قاشق سوپخوری پودرر قند مخلوط کرده،خوب بهم می زنیم.
  4. این مایه را وسط آرد می ریزیم و با نوک انگشتها همه مواد را مخلوط می کنیم تا آرد مرطوب شود.
  5. ۱۵۰ گرم کره را به قطعات کوچکتر تقسیم می کنیم.
  6. کره را با آرد مخلوط می کنیم و تمام مواد را مالش می دهیم تا خمیر نرم و مخلوط گردد.
  7. به حدی که از هم پاشیده نشود و کمی چسبندگی پیدا کند.
  8. خمیر را زیاد مالش نمی دهیم،چون روغن پس می دهد و نان بعد از طبخ سفت می شود.
  9.  ۳ عدد از سیبها را پوست کنده، به شکل چهار قاچ در می آوریم و قسمت سفت و تخم سیب را می گیریم.
  10. سیب را با ۱۰۰ گرم شکر و نصف لیوان آب و ۱ قاشق سوپخوری آبلیمو می پزیم،به حدی که با پشت قاشق به آسانی له شود.
  11. بعد سیب ها را در صافی ریخته تا شربت آن گرفته شود.
  12. سیب را خوب می کوبیم و کف قالب کم عمق مخصوص پای یا یک ظرف نسوز مناسب گرد را چرب می کنیم.
  13. خمیر را روی یک کاغذ ذایره ای شکل به حدی که قدری بزرگتر از ظرف باشد،باز می کنیم و دقت می کنیم قطر آن در همه جا به یک اندازه باشد.

مرحله دوم تهیه تارت سیب :

  1. خمیر ار با کاغذ بلند می کنیم و در ظرف برمی گردانیم و کاغذ را از روی آن برداشته.
  2. خمیر را با دست در ظرف کاملاً صاف می نماییم،به طوری که کف و دیواره ظرف را بپوشاند.
  3. اطراف خمیر را صاف و منظم نموده،سیب له شده را روی خمیر،صاف می کنیم.
  4. دارچین را روی سیب له شده می پاشیم.
  5. بقیه سیب ها را پوست کنده،چهار قاچ می کنیم و تخم وسط آن را می گیریم.
  6. آن ها را به شکل پره های پرتقال ولی نازک تر می بریم و یک ردیف از ورقه عای سیب را کنار هم به شکل منظم و چسبیده به یکدیگر می چینیم.
  7. به همین ترتیب تمام سطح قالب را با ورقه های سیب به طور منظم می پو شانیم.
  8. گرم کره آب کرده رو سیبها می ریزیم.
  9. فرا را با حرارت ۱۷۵ درجهسانتی گراد یا ۳۰۰ درجه فارنهایت گرم می کنیم.
  10. قالب را روی اولین پنجره فر از طرف پایین قرار می دهیم.
  11. در مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه وقتی که نان اطراف پای و روی سیبها برشته شد،قالب را بیرون آورده و میگذاریم سرد شود.
  12. پای را از قالب خارج کرده،کمی پودر قند روی آن می پاشیم و در ظرف قرار می دهیم.
  13. اگر بخواهیم پای را گرم مصرف کنیم،آن را در ظرف نسوز تهیه می نماییم و با آن همان طرف سر میز می بریم.

نکته:در صورتی که بخواهیم رو سیبها کاملاً برشته شود.

بعد مدت فوق،قالب را روی آخرین پنجره فر به طرف بالا حدواً به مدت ۲۰ دقیقه قرار می دهیم.

Share this post

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *